Vítejte na blogu služby pro online výuku rychlého čtení Rozečti.se, aplikace běží na adrese www.rozectise.cz

středa 9. října 2013

Sami si určete svůj cíl výuky

...tak lze ve zkratce popsat naši zatím největší podzimní novinku. A jaká je tedy dlouhá verze vysvětlení?

Rychlé čtení začíná již u 250-300 slov za minutu

Opravdu, podle většiny definic je za rychlé čtení považována již hranice okolo 300 slov za minutu - a není se čemu divit, 99 % čtenářů touto rychlostí před výukou běžně nečte. Dosažení této rychlosti sice pro většinu čtenářů ještě neznamená zlepšení o 100 % na dvojnásobek, ale přesto jde o citelný nárůst rychlosti a efektivity čtení.
A pro ty, kteří začínají okolo 200 slov za minutu nebo méně jde o výborný výkon, který za námahu s výukou rozhodně stojí.



Můžete absolvovat s 350, 400, 450 nebo 500 slovy za minutu

Je to tak - nově si můžete sami zvolit limit rychlosti pro absolvování lekce 14. Začínáte nízko? Zvolte si 350 slov za minutu pro absolvování online kurzu a dynamicky se vám sníží nároky na rychlost v každé lekci i další nastavení. Lekce však musíte přesto projít - to znamená, že o nic nepřijdete, zvládnete všech 14 lekcí jako ostatní absolventi a projdete všechny materiály, pouze cílová rychlost bude nižší.

Začínáte vysoko? Pak si zvolte výchozí nastavení 500+ slov za minutu pro absolvování online výuky a zamiřte i do dalších bonusových lekcí, v tomto případě je vše při starém.

Jak na to?

Každý nový uživatel je po úvodním změření rychlosti čtení vyzván k nastavení si vlastního cíle. No a pokud již máte započatu výuku, stačí cíl upravit v sekci Účet a nastavení / Editovat profil.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář.