Vítejte na blogu služby pro online výuku rychlého čtení Rozečti.se, aplikace běží na adrese www.rozectise.cz

neděle 18. září 2016

Reference a bakalářská práce Srovnání typologie cvičení rychlého čtení

Celý náš tým si moc váží následující zpětné vazby a poděkování. Po domluvě se slečnou Veronikou pod jejím vyjádřením zveřejňujeme i její bakalářskou práci a "deník" z průběhu výuky v Rozečtise.

"Dobrý den,
v pondělí 5.9. jsem úspěšně obhájila svou bakalářskou práci a proto bych Vám nyní chtěla tímto poděkovat, že jste mi zdarma zpřístupnili online kurz rychločtení, díky čemuž jsem se cvičeními z Rozečtise ve své práci mohla pracovat. 

Velmi si cením toho, že jsem kurzem mohla projít a rozhodně jej hodlám doporučovat dále svým známým, blízkým a také všem, kteří se mě ptají na mou bakalářkou práci a kteří projeví o rychločtení a zlepšování svých čtenářských dovedností zájem. 

Vaše online aplikace mě velmi příjemně překvapila. Popravdě jsem byla k metodě rychlého čtení vcelku skeptická a chtěla jsem se o ní sama přesvědčit, že skutečně funguje. Díky Vašemu kurzu jsem tak mohla učinit a napsat další práci na toto téma. Nedivím se, že kurz sklízí úspěchy, protože představuje komplexní výcvik čtenářských dovedností a je velmi uživatelsky přátelský.

Pokud Vás zajímá, co jsem vlastně sepsala, zasílám svou bakalářkou práci v příloze a společně s ní i přílohu, ve které jsem si vedla jakýsi deník, do kterého jsem si poznamenávala a pozorovala své zlepšující se výsledky.

Ještě jednou velmi děkuji. Obdivuji Vaši práci. 

Vězte, že můj zájem o rychločtení tímto neupadá - nadále bych se v této oblasti chtěla pohybovat a své čtenářské dovednosti cvičit.

S pozdravem a poděkováním
Veronika Winklerová"



1 komentář:

Děkujeme za komentář.