Vítejte na blogu služby pro online výuku rychlého čtení Rozečti.se, aplikace běží na adrese www.rozectise.cz

pondělí 2. července 2012

Rozečti.se v létě a naše další kroky

I přesto, že je pro mnohé čas odpočinku a dovolených, snažíme se v Rozečti.se každý den o kousek posunout kvalitu naší výukové aplikace vpřed a máme tak velmi pracovní léto.
Už nějakou dobu teď využíváme nových coworkingových prostor pražského Node5 (www.node5.cz) a zde nás tak můžete najít, jak jsme hluboce ponořeni do práce.

I pokud ale nemáte chuť nebo čas rovnou vyrazit a seznámit se s námi osobně, určitě uvítáte drobné změny a vylepšení, které do aplikace přinášíme skoro každý den v případě těch menších a v podstatě pravidelně na týdenní bázi v případě větších úprav.

V tomto tempu plánujeme setrvat i celé další dva měsíce a v záři bychom tak chtěli mít podstatně uživatelsky přívětivější výukovou aplikaci, více doplňkového obsahu a také verzi výuky pro školy a firmy. Novinek tak bude spousta a věříme, že naše pracovní nasazení oceníte.

Určitě je také důležité zmínit, že ze všech našich vylepšení a doplňků budou profitovat všichni naši uživatelé - stávající i budoucí. Díky online formě zpracování výuky je náš obsah vždy a všem dostupný ve své poslední a nejaktutálnější formě.


Našim absolventům navíc zaručujeme přístup do aplikace, který není časově omezen, v rámci kterého mohou procvičovat na své dosažené úrovni rychlého čtení, využívat všech doplňkových cvičení a všech dalších částí aplikace, včetně přístupu k vždy aktuálním studijním podkladům.

Proto se nebojte začít s výukou již dnes, vůbec o nic nepřijdete - Rozečti.se je totiž nejen výukový kurz rozvržený do několika týdnů, ale také tréninkové prostředí, které máte předplaceno napořád, neomezeně, na život, prostě na dlouho...vždy v té nejnovější verzi.

Za tým Rozečti.se,
Michal

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář.