Vítejte na blogu služby pro online výuku rychlého čtení Rozečti.se, aplikace běží na adrese www.rozectise.cz

středa 4. června 2014

Jsou nám už 2 roky! :)

Ani jsme se moc nezastavili a od našeho minulého připomenutí prvních 365 dnů Rozečtise už uplynul celý další rok.

A nebyl to pomalý rok! Loni jsme úspěšně spustili novou verzi aplikace a od té doby se zaměřujeme hlavně na jazykové mutace, přičemž v plném provozu již máme Slovenštinu a Angličtinu. Pro skalní nadšence je samozřejmě k využití i Klingonština :)

Těmito jazyky to ale zdaleka nekončí. V průběhu několika týdnů spouštíme do plného provozu Ruštinu a Indonéštinu - tedy ještě v červnu 2014. V září pak přichází Němčina, Holandština, Portugalština a Španělština.

Celý rok jsme se snažili o vaše pohodlí, zlepšování výuky a rozšiřování funkcí. K hlavním pokrokům určitě patří
  • volitelné texty pro testy, respektive právnická verze Rozečtise, která při výuce nabízí volbu mezi obecnými (běžnými) texty a nově i slovní zásobou nebo odbornými texty s právní tématikou
  • možnost využití článků z vlastních RSS zdrojů
  • možnost samohodnocení v prvních 10 lekcích
  • vylepšená školní i firemní verze aplikace pro velké skupiny
  • podstatně vylepšený Předčítač pro vaše pohodlné čtení elektronických textů
  • a několik nových cvičení ve výuce, všechny mající za cíl ještě lepší a trvalejší výsledky našich uživatelů...
Díky spolupráci se zahraničními odborníky budeme aplikaci i dále rozšiřovat a můžeme tak slíbit, že rozsah výuky se bude i nadále rozvíjet, především pak směrem k paměti a práci s ní.

No a aby toho nebylo málo, nechali jsme se nakonec přemluvit a...tabletové aplikace budou!:) Již na nich aktivně pracujeme, spouštět budeme pro iOS i Android současně.

A kam dál? Je jisté, že na Rozečtise budeme dále pracovat. To by ale bylo málo. Již delší dobu připravujeme spolu s odborníky nový projekt Levebee, který bude komplexně řešit výuku a podporu čtení formou interaktivní výuky a cvičení, především pro školáky na základních školách. A vhodný bude i při dyslexii a obdobných potížích. Držte nám palce ;)

Váš tým Rozečti.se





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář.