Vítejte na blogu služby pro online výuku rychlého čtení Rozečti.se, aplikace běží na adrese www.rozectise.cz

úterý 26. února 2013

Rozečti.se - první novinky roku 2013

Po kratší odmlce v oznamování nových přírůstků do aplikace tu máme souhrn novinek pro začátek tohoto roku a už teď je jisté, že určitě nepůjde o novinky poslední :)

Nové firemní rozhraní
Horkou novinkou, na jejíž přípravě jsme dlouho pracovali, je nová možnost pro zaměstnance firem procházet výukou ve vlastním odděleném rozhraní.

V čem je firemní verze speciální?
Jakákoliv firma si může sama během minuty vytvořit firemní profil, do kterého mají na základě firemního emailu automaticky přístup všichni její zaměstnanci.
  • Uzavřená verze jen pro zaměstnance dané firmy.
  • Srovnání s kolegy je motivačnější než srovnání s neznámými uživateli.
  • Profil funguje pod samostatnou doménou (tzn. http://VaseFirma.rozectise.cz).
  • Firma má přehled o pokroku zaměstnanců.
  • Firemní logo napříč celou aplikací.
  • Plná kontrola nad správou uživatelů, jejich přidávání, zařazení do různých firemních oddělení, zobrazení souhrnných statistik, atd.
  • Možnost dokupování licencí podle potřeby.



O tom, jak si automaticky vytvořit firemní profil, se dozvíte více na našem webu na adrese http://www.rozectise.cz/propodniky.


Výukové novinky
Hned na první pohled si můžete všimnout, že při pohledu na přehled je vpravo nahoře kolonka pro hvězdičky.

V každé části výuky můžete nově získat ocenění - zlaté, stříbrné nebo bronzové. Maximum pro lekci jsou tak 3 hvězdy, a dokonce 1 bonusová pro ty, kdo procvičují a postupují výukou pravidelně.




Své graficky znázorněné statistiky během pár dní naleznete i v osobních statistikách.



Kromě ocenění za úspěch pro vás máme nově také drobnou cenu útěchy - motivační citáty při neúspěchu - opravdu bychom rádi, abyste nakonec uspěli všichni :)


V rámci fixačních cvičení došlo k jejich rozšíření a vložení relaxačních cvičení tak, abyste se přiliš nepřetěžovali - pauzy jsou také velmi důležité.

Novinkou v doplňkových cvičeních je pak zcela nově přepracovaný Předčítač. Nejen že nyní umí i krokovat text a pohybovat se vpřed i vzad, ale přibyla i tolik postrádaná pauza...


Kromě těchto viditelných úprav jsme mimo jiné taky posílili naši databázi textů a některé vhodné posunuli více dopředu tak, abyste pokud možno četli co nejzajímavější články. No a když vám nějaký nevyhovuje, stačí jen pomocí šipky vpravo nahoře nahrát nový...

Tolik pro první sadu letošních novinek a již brzy ohlásíme další!

Váš tým Rozečti.se

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář.