Vítejte na blogu služby pro online výuku rychlého čtení Rozečti.se, aplikace běží na adrese www.rozectise.cz

pondělí 11. března 2013

Online kurz rychlého čtení Rozečti.se je nyní k dispozici i ve speciální verzi pro firmy

Tisková zpráva, 7.3.2013

Rozečti.se, vítěz soutěže Nápad roku 2012, je online aplikace sloužící k výuce rychlého čtení, díky níž je možné naučit se číst i 2x rychleji bez ztráty pochopení.

Za něco málo přes půl roku po spuštění Rozečti.se využilo již přes 3500 lidí, přičemž aktivní uživatelé dosáhli v průměru po 13 lekcích zlepšení své efektivity čtení o 160 %. Po dalším vývoji nyní Rozečti.se přichází i s firemní verzí.

Vyplatí se rychlé čtení i ve Vaší firmě?

Na stránce http://www.rozectise.cz/propodniky si můžete pomocí jednoduché kalkulačky spočítat, kolik času můžete ve Vaší firmě díky rychlému čtení ušetřit.

Ušetřené hodiny


Pokud Vaši zaměstnanci tráví čtením emailů, dokumentů a dalších souvislých textů alespoň hodinu denně, pak roční úspora dosahuje stovek hodin.

Michal Hudeček, marketingový ředitel Rozečti.se, k tomu dodává: „Jsme si jisti, že zaujmeme všude tam, kde zaměstnanci pracují s dokumenty a dlouhými emaily. V závislosti na platu zaměstnanců  stačí díky rychlému čtení ušetřit kolem 6 hodin práce a investici do kurzu máte zpátky.“

Více informací o samotném principu rychlého čtení naleznete na stránce Jak to funguje a stručný pohled do historie zde.

V čem je firemní verze speciální?

Jakákoliv firma si může během minuty vytvořit firemní profil, do kterého mají na základě firemního emailu automaticky přístup všichni její zaměstnanci. Profil funguje pod samostatnou doménou (např. http://maintop.rozectise.cz) a je samozřejmě vybaven i firemním logem.

Firemní verze


Všichni zaměstnanci mají ihned po vytvoření profilu přístup k prvním třem lekcím zdarma. Pro ty, kteří budou chtít v kurzu pokračovat, může firma jednoduše zakoupit plnou verzi.

Firemní verze je uzavřená, což znamená, že průměrné zlepšení, žebříček uživatelů a další podrobnější statistiky jsou vázané vždy jen na danou firmu. Kolegové se tak mohou snadno ve svých výkonech srovnávat a firma má přehled o tom, jak se zaměstnancům daří zlepšovat.

Firma má díky své administraci také plnou kontrolu nad správou uživatelů, jejich přidáváním, zařazením do různých firemních oddělení, zobrazením souhrnných statistik, atp.

Během několika týdnů také přibude možnost procvičování na vlastních firemních textech, které umožní další zvýšení efektivity (i zajímavosti) výuky.

Prvními zákazníky jsou analytici i stratégové

Individuální uživatelé Rozečti.se jsou z podniků zcela různých odvětví, ale už i čerstvě zpuštěná firemní verze našla využití u prvních velkých firem, ke kterým patří IT analytická společnost stejně jako třeba strategické oddělení jednoho průmyslového giganta.

Pro plátce DPH výhodnější nákup na Alza.cz

Partnerem Rozečti.se je také Alza.cz, kde je již nyní možné nakoupit firemní multilicence (s odpočtem DPH). Kromě toho na Alza.cz najdete i běžné individuální licence včetně zvýhodněné studentské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář.